WORKSHOP

'WAT WIL IK?'...
Reserveer je plek nu!

BASISWORKSHOP ‘WAT WIL IK?’ ….

 

Je hebt besloten dat er nu wel iets mag veranderen. Je bent op het punt gekomen dat je wilt onderzoeken wat er nog meer voor jou kan en mag zijn. Je wilt je gedachten laten gaan over de keuzes die je hebt, want met uitstellen kom je ook niet echt verder…. Je twijfels en gepieker mogen nu plaats gaan maken voor duidelijkheid en richting. Je wensen en verlangens mogen aan het licht komen. Want dan kom je in beweging, en dat is precies wat je wilt! Maar daarbij wil je het wel in jouw eigen tempo doen. De eerste stap is ontdekken wat je nu eigenlijk het allerliefste wilt: je wilt een stip op de horizon zetten. Dan is deze workshop een goede eerste stap!

NIEUWE DATUM NOG ONBEKEND

 

Deze morgen staat in het teken van jou en jouw wensen. We doen dit op een manier die veel mensen prettig vinden: stilstaan en in alle rust en ruimte je binnenwereld onderzoeken. Pen en papier hebben een grote rol, omdat ik geloof in het beschrijven en opschrijven van je wensen en gevoelens. In de workshop ga je aan de slag met je persoonlijke vraag. De handvatten die je krijgt zijn helemaal op jou toegespitst en voor iedere deelnemer anders. Het wordt dus écht jouw eigen reis. Eenmaal op papier is een bewuste eerste stap gezet. Je zult zien en ervaren dat er daarna veel in werking wordt gezet! Wanneer was de laatste keer dat je zo bewust stil stond bij jezelf? De focus ligt volledig bij jou. Geen ruis, geen afleiding.

 

DE WORKSHOP IS ECHT IETS VOOR JOU ALS JE DIT HERKENT:

 

– Je staat ’s morgens op en denkt ‘wat als ik écht zou doen wat ik leuk vindt?’
– Je komt er zelf niet uit wat en hoe je volgende stap is
– Je blijft maar ronddenken in cirkels, vermoeidend… ondertussen tikt de tijd door en pijnig je jezelf met de vraag ‘heb ik wel een keuze’?
– Achter elke wens komt een ‘ja, maar…’ ‘Iets’ houdt je tegen, maar wat?
– Je past je altijd aan aan anderen. Je maakt jezelf snel klein en kruipt in je schulp: weg voornemen!
– Je houdt altijd rekening met wat je omgeving van je vindt, je hebt stiekem wel dromen maar durft ze echt niet uit te spreken! Wat zullen ze wel niet zeggen?…
– Je vindt naar een coach gaan ook wel een behoorlijke stap, je bent niet altijd goed in het uitspreken van je gedachten en gevoelens

 

HIER GA JE MEE NAAR HUIS

 

– Duidelijkheid in wat je wilt, je verlangen
– Handvatten om daadwerkelijk een stap te zetten
– Rust in je hoofd en een goed gevoel
– Een hoofd vol inspiratie!

JOUW INVESTERING VOOR DEZE WORKSHOP

15 EURO
Ja, ik reserveer mijn plek!

BEN JE ER BIJ?

‘Stilstaan en in alle rust onderzoeken wat ik wil, helpt mij om stappen te zetten. Zo weet ik dat ik altijd de juiste richting loop. Door telkens met mezelf de verbinding te zoeken, volg ik als vanzelf mijn eigen pad. Ik nodig je uit om te ontdekken hoe jouw pad loopt!

DETAILS

 

Donderdag 22 november

9.30 – 12.00 uur

Investering € 15,-

Beperkte plaatsen: maximaal 5 personen

Inclusief koffie/thee/lekkers

Lokatie: mijn huiskamer in Horst (L)

Niet wetend wat ik kon verwachten kan ik na afloop zeggen het mij verbaast hoe snel je iets op papier zet over de gestelde vraag. Erg inspirerend, rustgevend en zin om verder te werken aan wie ben ik echt! Bedankt!

Deze workshop is een fijne manier om helder te krijgen wat er innerlijk speelt. Ontdekken wat nodig is om verdere stappen te nemen. Ook al is dit spannend, ergens brengt het ook rust!

Dank voor het op weg helpen, voor het geven van de juiste handvatten!

De workshop geeft hele goede inzichten. Er kwamen dingen naar boven waar ik in eerste instantie niet aan gedacht zou hebben, maar door de rust en tijd die je nu automatisch neemt komt er vanalles naar boven en voel je het ook echt. Het werkt erg verhelderend!