WANDELRETRAITE

Bewandel een dag jouw eigen pad en ervaar wat er ontstaat....
Reserveer je plek nu!

STEL JE EENS VOOR….

 

Het bos ruikt heerlijk fris, het zonnetje schijnt en verwarmt je gezicht. De vogels kwetteren en je snuift de gezonde lucht eens diep in…. heerlijk, dit is wat je nodig had!

Bij een retraite doe je even iets anders dan wat je normaal doet. Je stapt uit de hectiek van de dag, en laat je volledig ontzorgen door mij. Hoe klinkt dat? Soms wordt je zo geleefd door wat er om je heen gebeurt en wat je moet, dat je niet meer weet wat belangrijk is voor jou. Wat jij wilt. Waar jij ruimte voor wilt maken.
Stiekem weet je wel dat je dit helpt en nodig hebt, maar doen: ho maar!

Houd je van wandelen? Van rust om je heen? Van goede gesprekken?
Wil je graag eens jouw eigen pad lopen, letterlijk?
Zodat je stil kunt staan bij jezelf en wat je nodig hebt?
Om plannen te maken of te overdenken?
Dan is deze wandelretraite echt iets voor jou!

Daarom omringen we ons een dag in de natuur

 

Staan we stil bij jou en je verlangens

 

Wat zou je willen doen wat nu nog geen kans krijgt?

 

Waar wil je ruimte aan geven en wat wil je minder gaan doen?

 

Welke eerste stap zou je kunnen zetten?

VRIJDAG 7 SEPTEMBER 2018

 

Gun jezelf deze dag van bezinning en vooral stilstaan bij jezelf. Een heerlijke rustgevende omgeving, lekker eten, momenten waarin je alleen maar stil bent en luistert naar je diepste binnenste. Wanneer was de laatste keer dat je dit deed?

We starten om 10.30 uur met een cappucino of een kop lekkere thee om lekker tot jezelf te komen. Daarna volgt een wandeling waar je letterlijk je eigen pad loopt, vol inzichten met aansluitend een heerlijk verzorgde lunch. Na de lunch volgen inspirerende (schrijf)opdrachten die je aan het denken zetten met meer dan voldoende tijd voor het krijgen van helderheid en focus. Een verhelderend 1-op-1 gesprek met mij zorgt voor de nodige verdieping. We sluiten rond 15.00 uur af met een drankje om deze rustgevende en ook succesvolle dag te vieren!

 

IS DIT HERKENBAAR VOOR JOU?

 

Je bent een helper, staat voor anderen klaar. Bent zelf liever op de achtergrond. Door alles wat altijd moet, ben je een beetje kwijt wat jij belangrijk vindt, en waar je energie van krijgt. Ben je eigenlijk nog wel blij met wie je bent en wat je doet?
Jij hebt een oppepper nodig! Recharge van je batterij!

 

DE RETRAITE HELPT JE HIERBIJ

 

Door een dag volledig stil te staan bij jezelf, ontdek je weer wat er voor jou toe doet en belangrijk is.
Wat wil je graag bereiken?
Wat is er voor nodig voor jouw om een fijn leven te leiden en leuk werk te doen?
Goed te functioneren?

Een wandelretraite helpt je om je doelen helder te krijgen. Omdat wandelen helpt om alles los te laten en de focus naar jezelf te verleggen. Alleen jij doet er toe. Ervaar zelf hoe fijn het is om een dag aan jezelf te werken en opgeladen weer thuis te komen. De combinatie van bewegen en ontspannen zorgt voor de perfecte balans!

JOUW INVESTERING VOOR DEZE RETRAITE

75 EURO
Ja, ik reserveer mijn plek!

BEN JE ER BIJ?

‘Wandelen werkt rustgevend voor mij. Als het druk is in mijn hoofd, loop ik het bos in. We hebben het geluk dat we dicht bij een bos wonen en ik er dus bijna dagelijks ben. Graag zit ik ook op een bankje aan de waterkant te kijken hoe de natuur zichtbaar verandert gedurende de seizoenen. Ik kan daar erg van genieten!

Daarom neem ik je graag een dag mee hoe helpend de natuur is. Onbewust kun je er een heleboel informatie uit halen die je helpen jouw eigen pad uit te stippelen!’

DETAILS

 

Vrijdag 7 september

10.30 – 15.00 uur

Investering € 75,-

Beperkte plaatsen: maximaal 4 personen

Inclusief koffie/thee/lunch

Inclusief werkboek

Lokatie: Theetuin ‘De Roode Vennen in Broekhuizen (L)

Neem iets mee om op te zitten (kussen/handdoek)

en wandelschoenen aan!