Als iedereen rechts gaat, durf jij dan links te gaan? Best een dingetje misschien….

Keuzes maken, gelukkig worden, vertrouwen op je gevoel en doen waar jij blij van wordt: het vraagt behoorlijk iets van je. De onwetendheid, de spanning, loslaten van verwachtingen, het is heel begrijpelijk dat je dit allemaal voelt.  

Keuzes maken

Soms weet je het even niet meer, en heb je iemand nodig die je helpt en je zaken helder maakt. Keuzes maken is een rode draad door mijn leven geworden. Ervoor gaan. Van tijd tot tijd bekijken: loop ik nog wel het juiste pad? En wat is dat pad dan?

Mijn visie

Maak verbinding met jezelf. Leef je leven zélf. Pak de regie. Jij mag zijn wie je bent, en luisteren naar jezelf. DOE dat maar eens, en ontdek wat er écht belangrijk is voor jou in het leven. Misschien zijn jouw eigen ambities wel altijd weggestopt gebleven, omdat je bent gaan leven zoals anderen van je verwachtten. Leren teruggaan naar jezelf is het antwoord.

Hoe je dat doet?

– sta stil en richt je aandacht naar binnen: daar vind je de antwoorden die je zoekt
– word eigenaar van je leven en volg stap voor stap je eigen pad
– durf ook alleen te staan in keuzes en afwijkend te zijn, hoe spannend ook
– durf eens niet aan verwachtingen van anderen te voldoen en daar eigenlijk gewoon schijt aan te hebben (waaaahhh!)
– durf je angsten aan te kijken in plaats van ze uit de weg te gaan

 

Stille wateren….

Ja, dat typeert mij. De rust in mezelf ervaar ik als mijn kracht. Ik mag mezelf zijn. Steeds die verbinding houden met mezelf vind ik belangrijk. 

Als ik het zelf even niet meer weet, ga ik even lekker de natuur in om op te laden. Heerlijk is dat!

Als je me écht zou kennen, weet je

–  dat ik een zwak (of liefde?) heb voor schrijfboeken (verjaardagstip! 😊)
–  dat ik elke dag schrijf in mijn dagboek. Oké, bijna elke dag.
–  dat ik weer het kind van vroeger ben en mijn eigen dingen doe, lekker puh
–  dat ik een beetje kriegel word van al die Engelse hippe termen zoals ‘journaling’ en ‘soul-searching’. Waarom niet gewoon dagboekschrijven en ‘uitzoeken wie je bent?’ Dat is toch veel duidelijker?
– dat je geen klankschalen, ritelen en lange meditatiesessies hoeft te verwachten… maar wel persoonlijke aandacht in een kleine en veilige setting. Liefst buiten in de natuur, want daar ervaar je ruimte!

Sinds 2016 heb ik mijn coachprakijk waarbij ik jou op weg help naar je nieuwe toekomst. Omdat je altijd een keuze hebt, en soms een duwtje in de richting nodig hebt om keuzes duidelijk te krijgen of ze te maken. Ik werk daarbij veel met NLP, een wereldwijd beproefde methode om de relatie met jezelf te herstellen, het contact met jezelf te vinden en je leven vorm te geven zoals jij het wilt. Ik reik je de tools en structuur aan.
Mijn basis als NLP Master Pratitioner (ingeschreven bij ABNLP en INHNLP), systemisch werk, en wandel- en schrijfcoaching helpen me daarbij. Daarnaast heb ik ervaring als loopbaanbegeleider en 18 jaar gewerkt in het bankwezen.

 

BEN JIJ KLAAR VOOR JOUW EIGEN PAD?

Vul het contactformulier in via bovenstaande buttion, en ik neem binnen 24 uur contact met je op. Ik kijk er naar uit!