ONLINE SCHRIJFWEEK
‘Creëer Je Nieuwe Werkelijkheid’

 

Je staat op het punt je in leven dat je weet dat dingen anders mogen. Je weet alleen niet hoe of wat. Leven vanuit je hart spreekt je wel aan, echter bij jou heeft je hoofd voornamelijk de overhand. Echt eigen keuzes maken, hoe doe je dat? Je hebt je altijd aangepast aan wat anderen verwachtten, en zo rolde je van het een in het ander. Waar word jij nu écht blij van? En zou je dat wel durven?

Je voelt je nu voornamelijk onzeker, je zou zo graag eens echt voor jezelf durven staan. Maar waarvoor? Je hebt altijd het idee en gevoel gehad dat je een buitenbeentje was, je hoorde er niet echt bij. Aanpassen is daarom je tweede natuur geworden. Terwijl je weet: er zit veel meer in je. Ergens heb je grote dromen, als kind was je al een dromer. Liefst in je eigen binnenwereld, daar was het fijn. Wat is er van die dromen terecht gekomen?

Doorgaan op de oude manier wil je niet meer
Je bent klaar voor iets nieuws, maar wat?
Je wilt je angsten achter je laten, want ze houden je klein
Je wilt leven vanuit jezelf en je intuïtie

 

IN JE BINNENWERELD LIGT JOUW KRACHT

 

Mijn hele leven eigenlijk heb ik vooral buiten mijzelf geleefd. Ik luisterde naar wat andere mensen zeiden en van mij vonden. Op een gegeven moment kwam ik op een punt dat ik dacht ‘wat wil IK eigenlijk?’ Ik volgde loopbaantrajecten die me wel duidelijkheid gaven, maar die toch vooral vanuit het ‘hoofd’ verliepen. Ik kwam niet bij mijn diepere lagen en verlangens.

Inmiddels had ik wel ontdekt dat ik niet was zoals alle anderen. Ik denk meer na, voel meer, en zoek meer betekenis in mijn leven. Ik wilde veel meer uiting geven aan wat er binnen in mij leefde. Alsof alles er nu uit wilde. En dus ging ik schrijven. Dat deed ik als kind al veel, en het heeft me zoveel gebracht. De afgelopen jaren heb ik ontdekt dat in mijn binnenwereld mijn kracht ligt. De gevoelige kant die ik als kind al had, heb ik helemaal omarmd en ben ik gaan zien als mijn kwaliteit.

Eigenlijk is schrijven heel simpel, je zet je pen op papier en gaat. En toch gaat het daar vaak nog mis, omdat je ego stemmetjes mee gaan tetteren. Ze vinden er wat van, ze fluiten je terug, ze geven kritiek en willen alles censureren. Herkenbaar? En dus blijft je papier blanco, of zet je enkele regels op papier om je boek vervolgens weg te leggen.

 

HOE JE BIJ JE KERN KOMT

 

Door te schrijven ontdekte ik mijn innerlijke stem, mijn intuïtie. Deze innerlijke stem vertelt mij eerlijk welke weg ik mag bewandelen. Ik doe dit moeiteloos omdat ik mezelf vertrouw. Ik kan dit. Mijn egostemmetjes hebben het nakijken.En dat ga jij ook leren. Je gaat voorbij je hoofd en criticus en ontdekt wat er diep in jou verborgen ligt, je echte verlangen. Stel je eens voor dat je nu daadwerkelijk aan de slag gaat om je dromen werkelijkheid te laten worden? Zonder uitstelgedrag en ja-maars?

Het is mogelijk. Als jij beslist. Jij staat aan het stuur van je nieuwe werkelijkheid.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

 

In deze online schrijfweek maak je een ‘writer’s journey’, jouw reis naar binnen. Binnen in je zit een plek waar jouw echte kracht verborgen ligt. Ik begeleid je naar plekken in jezelf waar je misschien nog nooit bent geweest, maar waar jouw echte goud verborgen ligt. Je maakt kennis met dat deel in jou waar je onbegrensde mogelijkheden liggen. Je leert hoe je daar steeds weer naar terug kunt keren. Het is er heerlijk, geloof mij.

Je ontdekt ook waarom je naar je diepere laag, je intuïtie zou moeten gaan om je dromen werkelijkheid te maken. Dit is namelijk de plek waar jouw creatiekracht zit, deze zit niet niet in je hoofd! En uiteraard wordt niets werkelijkheid zonder concrete acties. En pas op, dan komt onze criticus om de hoek kijken! Hoe ga je daar aan voorbij? Na deze week zet je stappen. Echt. Omdat je het wilt, omdat je er naar verlangt.

Het is mogelijk, en ligt nu binnen jouw handbereik.

Wanneer is het niet voor jou geschikt?

Als je er nog niet aan toe bent om eerlijk naar jezelf te kijken en de wereld om je heen de schuld geeft van dat dingen niet lukken
Je vindt de situatie waar in je nu zit ergens ook nog wel lekker veilig, hoef jij tenminste niets te doen
Als je er niet in gelooft dat er naast luisteren naar je hoofd ook nog een andere manier is om je leven te leiden
Als je niets met intuïtie en innerlijk kompas hebt, mijn god wat is dat zweverig!
Als je niet gelooft dat je situatie ooit zal kunnen veranderen

Every (writer’s) journey starts with a single step….

WANNEER IS HET ECHT IETS VOOR JOU?

 

Als je al vaker (loopbaan)trajecten hebt gedaan maar niet verder komt in je acties
Je bent vastgelopen in je werk, of je bent een (sensitieve) ondernemer waar het nog niet loopt zoals je wilt
Je wilt je sensitieve kant en binnenwereld als iets ontwikkelen waar je heel veel kracht uit haalt
Als je voelt dat er meer in je zit, alsof er iets ‘groters’ op je wacht
Als je voelt dat je niet meer mee kunt in de systemen die je kent
Als je je klein houdt, maar ook niet gelukkig bent met wie je nu bent
Als je wilt leven vanuit je eigen vrijheid
Als je het fijn vindt om in je eigen tijd je volgende stappen te onderzoeken, zonder dat je er met anderen over ‘moet’ praten

Waar wacht je nog op?

Als je een kriebel voelt, vertrouw het dan. Het is een eerste teken van jouw intuïtie om je eigen pad te volgen. Jouw unieke en eigen pad. Het vormt zich al schrijvend. Doe je mee?

HOE CREëER JE DAN PRECIES?

 

Ik snap best dat je jezelf niet meteen in een coachtraject stort. Je wilt graag eerst voor jezelf een en ander duidelijk hebben, voordat je een volgende stap zet. Je gaat altijd grondig en zorgvuldig te werk en bent gesteld op je eigen privacy. Je deelt liever niets voordat zaken duidelijk zijn voor jezelf. En dat is prima. Maar jouw wensen mogen wel degelijk het licht zien!

Door je pen op papier te zetten en mijn aanwijzingen te volgen, krijg je toegang tot je onderbewuste. Er zullen zeker dingen voorbij komen, oude verhalen die je jezelf vertelt. Al schrijvend ontdek je welke dat zijn. Je pen is echter ook de sleutel tot nieuwe inzichten en waarheden. Je zult versteld staan van de dingen die aan het licht komen, die je nu nog steeds liefdevol verborgen hield.

En over licht gesproken: je leert hoe je lichter kunt leven. Niet in letterlijke zin, maar door aandacht te geven aan jezelf en een lichtje te schijnen in jouw binnenwereld. Klinkt poëtisch, maar probeer het maar eens. Er zitten dingen in jou verborgen die nu geen aandacht krijgen omdat je je richt op de verkeerde zaken. Dat mag vanaf nu anders!

Door een andere bron in jezelf aan te spreken, ontstaat er een beweging van binnen naar buiten. Jouw wensen, plannen en verlangens gaan het daglicht zien! Het op papier zetten is de eerste stap, het uitvoeren de volgende. Stap voor stap.

Stel je eens voor, dat dingen nu eens gewoon echt lukken, helemaal op jouw eigen manier. Puur door het volgen van je verlangen en je positieve energie!
En als je nu nog twijfelt, stel jezelf dan deze vraag: wat kost het je als je niets doet?

WAT KRIJG JE VAN MIJ?

 

Liefdevolle begeleiding! Ik weet namelijk ook dat jij blokkeert als je dingen ‘moet’. Daar klap je van dicht. Ik ga je dan ook niet vertellen ‘hoe het moet’, maar laat je zelf ontdekken wat er in jou leeft. Je krijgt dan ook geen stappenplan naar succes, of andere snelle middelen die altijd voor anderen lijken te werken maar niet voor jou (en dat bevestigt steeds weer waarom je denkt ‘ben ik nu zo anders?’).

Wat jouw eigen werkende formule is en welke stappen je zet, ontdek je al schrijvend. Geen enkel pad is namelijk hetzelfde, gelukkig maar. Het is al druk genoeg op al die wegen waarop we lopen, en als je hetzelfde bent als ik loop je het liefst over buitenpaadjes waar niemand anders te vinden is. Daarbij ben je sowieso het type van ‘zelluf doen’. Right?

Wat ik je wel laat zien en ontdekken is wat je tegen komt, hoe je die verscholen paadjes vindt, en welke onontdekte plekken er nog zijn. Ik wijs je dus alleen de weg. Verder mag je het helemaal zelf op je eigen manier doen. Hoe fijn!

Bedankt voor de afgelopen 5 dagen!! Ik moet eerlijk bekennen ik deed mee omdat het heel laagdrempelig is. Ik had ook nog zoiets van ben benieuwd of ik daar wat mee kan….

Nou dat kan ik!! Ik vind het heel fascinerend dat er al schrijvend dingen ontstaan die je enerzijds niet verwacht maar anderzijds allang wist. Ik geeft mezelf nu toestemming om te dromen over mijn toekomstplannen. Het is in gedachten al helemaal klaar en ik ben daar super blij mee. Het dromen erover geeft een heel warm en gelukkig gevoel. Mijn eerste acties kan ik morgen doen. Geen excuses meer want het gevoel is zo overheersend dat ik er gelijk mee aan de slag wil.

Op dit moment hoef ik niet meer terug te keren naar mijn diepere lagen, ik ben er in ieder geval een aantal keren geweest.  Ik weet de weg… maar een fijn geheugensteuntje voor als het hoofd en denken weer staan te duwen en trekken om op de eerste plaats te komen.  èlès

Ik ben onwijs dankbaar voor deze week, ik ben blij en tevreden! Ik had niet gedacht dat schrijven mij zoveel zou brengen. Mijn droom staat op papier en ik ga kleine stapjes zetten. Ik hoop dat ik deze inspiratie blijf ontvangen!

Dankjewel voor deze week! Het heeft mij opgeleverd dat ik nu ook rust en ontspanning kan ervaren. Er kwam een heleboel naar boven, dingen waarvan ik niet wist dat ze in mij zaten. Ik heb echt een paar doorbraakmomenten gehad!

Wat een fijne manier van werken met Webinars! Je kunt het rustig in je eigen omgeving luisteren en meedoen en dat is fijn. 

PRAKTISCHE DETAILS

 

5 dagen achter elkaar ontvang je een mail in je mailbox
Ondersteunende videotrainingen
Schrijfopdrachten
Schrijfrituelen
In eigen tempo te volgen (reserveer ongeveer een uur per dag)
Persoonlijk cadeau aan het einde ter versterking van jouw eigen ‘ik’

Investering: € 27,-
Meld je via de aanmeldknop aan, je kunt direct afrekenen

 

WAT LEVERT HET OP?

 

Rust, ruimte en overzicht in je hoofd
Je ervaart hoe je al schrijvend contact maakt met je binnenwereld
Je maakt kennis met je intuïtie en je echte verlangens
Je maakt keuzes vanuit je hart
Je blijft trouw aan je eigen keuzes
Je zet eerste stappen op jouw unieke pad!