INZICHTSESSIE

 

“Je gaat het pas zien het pas als je het doorhebt” Johan Cruijff

 

En zo is het. Een inzichtsessie is voor jou als je op het punt zit dat je het even niet weet. Soms loop je vast in je eigen gedachten en zie je de oplossing niet. Hoe fijn is het als er dan iemand is die met je meekijkt en je begrijpt? Die met je onderzoekt waarom je het niet (meer) alleen kunt? Ik help je uit je denkprocessen die voor jou waarheid lijken, maar niet meer helpend zijn.

Ik geef je inzicht, helderheid en rust. Over de te zetten stappen. Het is heel goed mogelijk dat je daarna weer op het goede spoor zit. We brengen je huidige situatie in beeld met aandacht voor wat zich in je afspeelt.

Waarom doe je wat je doet?
Waarom lukt het je nog niet om te veranderen?
Hoe doorbreek je dit?

Inzicht = Uitzicht

WAT KRIJG JE?

Inzicht in wat je nu nog in stand houdt, waardoor je niet verder komt

Inzicht in je patronen

Inzicht in je onderliggend (onbewust) probleem

Beweging in een andere richting

Eerste stap naar een oplossing

Ruimte in jezelf

DIT IS HET

Inzicht = Uitzicht

Krachtige en effectieve sessie

Jij kiest: live of via Skype

Indien via Skype: vertrouwd in je eigen omgeving, geen reisafstand

Direct duidelijkheid en helderheid in je probleem

Je beslist zelf of je meer hulp van mij nodig hebt

Besluit je een traject aan te gaan, dan krijg je de kosten van de sessie als korting

KOSTEN: € 125,-

WAT KRIJG JE VAN MIJ?

Ik begrijp je, maar ik weet ook waar je valkuilen zitten. En dit brengen we in beeld. Want daar zit je oplossing tot verandering. Ineens zie je wat je zelf in stand houdt. Wat je belemmert, wat je tegenhoudt. En door het te zien krijg je het door. Ik heb al velen dit inzicht mogen geven.

Ik doe dit op een fijne manier met respect voor jou. Ik stel je vragen, en al pratende komen we tot de kern. Daarna beslis jij hoe je verder wilt. Alleen of samen met mij. Dat hoef je overigens niet direct te beslissen. Je mag het in praktijk ervaren, de keuze is aan jou.

Iemand willen helpen zit bij mij in elke vezel. Wat ik daarbij merk is dat als ik iemand niet kan helpen, ik me schuldig voel, en vind dat ik de sfeer verpest. Ook al is dat niet terecht.
Ik kon er geen vinger op leggen waarom ik dat voel. Tot ik een keer de site van Marlie tegenkwam met de mogelijkheid een Inzichtsessie te doen. Die heb ik met haar gedaan. Zij heeft mijn ‘helper’ proces bewust gemaakt.

Vervolgens hebben we gezocht naar alternatieve gedachten, gevoelens en wat ik laat zien aan gedrag. Die hebben we gevonden.
Met deze bagage ben ik ondertussen al weer een tijdje bezig en de gevolgen werken bevrijdend! Ik zit goed in mijn vel en de ander reageert positief: de sfeer wordt helemaal niet verpest…. Dat is het inzicht die de sessie met Marlie me gegeven heeft!

John

Ik ben iemand die niet zoveel deelt met anderen, maar anderen ook niet echt aanspreekt. Ik houd het liever voor mezelf. Maar dat levert ook frustraties op.

Alleen al een éénmalige sessie was voor mij zo’n eye-opener! Ik zag ineens heel duidelijk wat ik zelf in stand houd, juist door het graag alleen te willen doen. Soms helpt je dat niet verder. Door bewust te worden van wat ik denk, voel en doe, zie ik nu ineens veel helderder waar voor mij de oplossing zit.

Maaike

Ik liep er tegen aan dat ik moeilijk dingen afmaak. Ik was een tijdje geleden vastgelopen( burn-out), vooral in mijn werk. Ik hoopte bij jou handvaten te krijgen om verder te gaan en mijn opleiding met een goed gevoel af te kunnen maken.

Tijdens de sessie maakte je aantekeningen. Deze mocht ik meenemen. Ik ben deze voor mezelf thuis uit gaan schrijven. Ik probeer hier elke dag even naar te kijken. Dit geeft mij houvast!

Je manier van coachen is: heel persoonlijk, ongedwongen, relaxed en je bent rustig. Ik zou een sessie bij jou zeker aan mensen aanbevelen. Ik heb er zelf een heel goed gevoel aan over gehouden. Ik wil nog kwijt dat ik het gesprek met jou veel fijner vond dan bij mijn psycholoog. Jij hebt mij tastbare oplossingen gegeven waar ik echt iets mee kan.

Ik vond in jou een luisterend oor en erg begripvol. Ik heb een erg fijn gesprek gehad en ging voldaan naar huis. Ik vind je een erg fijne persoonlijkheid.

(Esther won bij een Facebook actie één sessie ‘gegarandeerd in actie komen’)

Esther

Door je uitstraling en rustige manier van praten, voel ik me snel vertrouwd. Je stelt gerichte vragen die me aansporen om dieper over mezelf na te denken. De gesprekken met jou brengen overzicht in mijn hoofd en ik kan hierdoor voor mezelf doelen stellen. Samen kijkend wat ik nodig heb om mijn doelen te realiseren stap voor stap. Je toont veel respect en je laat me in mijn waarde.

Bij Marlie voel ik me kalm en rustig in haar aanwezigheid. Ik voel haar oprechte interesse in mijn en in wat ik zeg. Ik voel dat er naar me geluisterd wordt. En tegelijk voel ik dat ze scherp is en er niet omheen draait. Ze komt to the point en dat vind ik erg prettig. Ik wil namelijk het gevoel hebben dat ik aan de slag ga met waar ik mee zit. De gesprekken die ik heb gehad hebben me diverse inzichten gegeven. Ik ben anders tegen dingen aan gaan kijken. waar ik zelfs al vaker over na had gedacht. Marlie vult het niet voor mij in, en dat vind ik fijn want ik wil het zelf doen.