IN DE MEDIA

In dagblad ‘De Limburger’ verscheen op 27-7-2017 een interview over mij, mijn leven en mijn keuzes. Het beschrijft hoe ik in het verleden last had van mijn persoonlijkheid en waar ik tegen aan liep. Maar je leest ook hoe ik ontdekte waardoor ik juist mezelf kan zijn, en wat bij mij past. De boodschap die ik mee wil geven: ben blij met wie je bent!
Lees hier het hele interview of klik op de afbeelding.

Bron: Ron Buitenhuis, Dagblad de Limburger 27-7-2017

 

 

In weekblad Flair is een artikel verschenen over de verschillen tussen introversie en extraversie, en als je er tussen in zit de ambiverte persoonlijkheid. Vanuit mijn expertise heb ik meegewerkt aan het interview. Het is een mooi artikel, en iedereen zal zich in meer of mindere mate herkennen in de persoonlijkheden die genoemd worden. Het één is niet beter dan het ander, maar dragen wel bij aan hoe jij als persoon bent. Ook kun je testen in welke richting jij je beweegt, verhelderend vaak!

Lees hier het hele interview of klik op de afbeelding.

Bron:  Flair, juli 2017, artikel geschreven door Otje van der Leij

 

 

Voor NRC Carrière schrijf ik regelmatig blogs over introversie en hoe je dit inzet in je werk en leven. Klik op de afbeelding om artikelen te lezen.

 

 

Volg je Flair? Dan vind je hier regelmatig een artikel met tips hoe je als introvert in je kracht komt, maar ook bijvoorbeeld sollicitatietips! Klik op de afbeelding om naar de site te gaan.

Ik vind het heerlijk om te lezen! Ik doe het dan ook zoveel mogelijk, liefst over persoonlijke ontwikkeling, ontdekken van je talenten, jezelf mogen zijn. Ik blog hier regelmatig over op www.happybook.sl. Je kunt daar mijn persoonlijke beleving van een boek lezen! Vaak is het dan ook een boek waar ik zelf heel erg enthousiast over ben en wat ik je zeker aanraadt: het helpt bij je persoonlijke ontwikkeling. Zeker even kijken dus! Klik op de afbeelding om naar de site van www.happybooks.nl te gaan.