Jezelf profileren niet jouw ding?

Omdat je  alleen al bij het woord jeuk krijgt?
Omdat het in jouw beleving vooral ellebogen-werk en roeptoeteren is?

 • En toch raakt de opmerking 'word eens wat zichtbaarder' je altijd weer
 • Gaat die leuke klus of job altijd naar een ander terwijl jij ook geschikt bent! 
 • Heb je het gevoel dat je niet kunt voldoen aan wat men van jou verwacht
 • Maakt al dat 'profileren' je alleen maar onzeker. Moet je dan echt gaan schreeuwen?
 • Zoek je een goede balans tussen 'stil zijn' en 'veel praten'
 • Wil je best meer laten zien van wat jij te bieden hebt! Want jij wilt ook gewoon léuk werk!
introvert coaching marlie franssen profileren zelfvertrouwen horst coach zichtbaar

Hoi, ik ben Marlie, en ik help introverten zichzelf te profileren op een manier die bij hen past.

introvert coaching marlie franssen profileren zelfvertrouwen horst coach zichtbaar

©

Wat als profileren nu kan op een manier die bij jou past?

Het begint met weten wie je bent, waar je voor staat, wat jij wilt en kunt. Maar dit uitdragen is niet altijd gemakkelijk. Ik weet namelijk hoe ongemakkelijk en lastig dit kan zijn als je liever gewoon wat op de achtergrond bent. Je wilt gewoon je werk goed doen, en je hoeft echt niet de hele tijd op je schouder te worden geklopt. Maar heb je in de gaten dat je daardoor misschien wel wat TE onzichtbaar bent? Niet iedereen merkt altijd op welke goede resultaten je levert. Soms moet je het letterlijk iemand onder de neus schuiven.... Het is bijna niet voor te stellen, maar soms werkt het echt zo! 

Het zou toch écht zonde zijn als jouw mooie kwaliteiten en talenten hierdoor niet gezien en gewaardeerd worden.

Het goede nieuws is dat profileren niet altijd hoeft zoals anderen het doen! Je kunt jezelf juist goed profileren door enorm dicht bij jezelf te blijven. Wie had er gezegd dat je heel erg hard moet gaan schreeuwen?

Maar hoe dan?

Profileren is gewoon niet jouw ding, daar zijn we al wel over uit. Maar stel nou dat die leuke klus of die leuke job naar iemand anders gaat, simpelweg omdat ze niet zien wat jij te bieden hebt? Dan kun je wel liever blijven zitten op de achtergrond, maar dan is er ook gewoon kans dat jij niet doet waar je super goed in bent! Je benut niet je kwaliteiten en talenten volledig.... En dat terwijl je écht veel in je mars hebt. Want laten we wel wezen: hoe vaak dacht jij 'dat had ik veel beter gekund?' En ging die ander er vandoor met de credits? 

Wordt het dan toch niet eens tijd dat je iets aan je weerstand tegen 'profileren' gaat doen? Simpelweg omdat je leven dan véél leuker en uitdagender wordt? Misschien kun je dan zelfs wel gaan doen waar je altijd van droomde.... dat is toch heel anders dan in een hoekje op de achtergrond blijven zitten?.... 

Ik weet hoe verleidelijk dat klinkt en hoe veilig je je op die plek voelt. Maar als je écht ergens voor wilt gaan, zul je toch moeten laten zien waar jij voor staat en wat je te bieden hebt. Er is nu eenmaal niemand die zomaar bij je aanbelt: ik heb DE perfecte baan of klus voor jou! Wat als we nou eens stap voor stap die beweging naar buiten gaan maken? Op een manier die bij jou past? 

Wat was profileren voor mij?

In mijn beleving was het vooral hard roepen waar je goed in bent, en dat zoveel mogelijk doen. Dat hoefde voor mij echt niet! Als introvert had ik daar behoorlijk veel last van in de bankwereld waar ik werkte. Ik houd er nu eenmaal niet van om luidruchtig te verkondigen wat ik allemaal wel niet doe en kan. Maar waarom eigenlijk niet?

Ik ben nu eenmaal bescheiden. En dat wat anderen deden probeerde ik wel ook te doen hoor. Ik vond de opmerkingen 'word eens wat zichtbaar' echt niet altijd fijn om te horen. Maar aan de andere kant weet ik nu ook dat ik mezelf daarmee behoorlijk te kort deed. Ik heb hele mooie kwaliteiten en talenten die écht wel gezien en gewaardeerd mogen worden. En die heb jij ook! 

​Ik geloof er in dat jouw talent telt. Zelfs in een wereld die lijkt te draaien om zo hard mogelijk schreeuwen. Ik beloof je dat je juist opvalt door jezelf te zijn.

Wat je nodig hebt om jezelf goed te profileren is: 

Een stevig zelfvertrouwen. Dit ontwikkel je door  te ontdekken waar je goed in bent, je talent dus.

De juiste tools om jezelf zichtbaar te maken en wie weet zelfs wel op een podium (voor de hele ambitieuze mensen onder ons)

Inzicht in je eigen introverte persoonlijkheid, je mindset, je verlangens, jouw pad

Oké, tot zover ben je hetzelfde als ik

 • Jij wilt dus ook zichtbaarder zijn  
  Maar aan de ander kant heb je een hekel aan roeptoeteren
 • Je wilt ook wel eens die léuke dingen doen waar jij goed in bent!
  Maar hoe laat je dat zien?
 • Je zelfvertrouwen heeft een boost nodig 
  En daarom wil je ontdekken wat je talenten en kwaliteiten zijn

Soms is profileren helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Als je maar weet wat bij jou past en welke dingen je kunt doen ...

Ik heb jarenlang ervaring met hoe ik het niet wilde doen. Omdat dat niet bij mij past, omdat ik zo niet ben. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een manier waar ik blij van wordt. Om te beginnen heb ik een aantal inzichten in mezelf gekegen, ontdekt hoe ik als persoon in elkaar zit. Daar heb ik een heleboel over geschreven en geblogd. Deze kennis deel ik graag met jou.

Vanuit mijn NLP achtergrond heb ik daar een aantal tools aan toegevoegd, concrete handvaten dus. Werken aan mijn mindset heeft opgeleverd dat ik heel anders over mezelf denk. Wat is er eigenlijk mis met mij en hoe ik het doe? Mag ik weer gewoon mezelf zijn in plaats van me altijd aan te passen?  Ik gun jou ook die ontwikkeling in jezelf. Ja, je mag wel zeggen dat je jezelf veel meer waardeert! Je bent gewoon goed zoals je bent, en dat mag je uitdragen.  

Ben jij er klaar voor om jezelf te profileren? 

Misschien kom je er wel achter dat er veel méér in je zit. Zou je eigenlijk toch wel veel beter wat meer op de voorgrond passen, omdat jij nu eenmaal hele mooie dingen doet!

Maar ook als je beslist dat je op de achtergrond juist enorm waardevol bent, dan ontdek je nu hoe je dat bij anderen zichtbaar maakt. 

Het gaat er om dat je ontdekt wat bij JOU past. Wat wil JIJ graag doen? En HOE? Het is aan jou om dit te ontdekken. Zolang het maar bij jouw ontwikkeling past. En die ruimte krijg je! ​

Voor jou is dit half-jaar programma 

'Moeiteloos jezelf profileren'

Voor elke introvert die een hekel heeft aan veel en hard roepen is dit half jaar programma 'moeiteloos jezelf profileren'.

Na het volgen van het programma heb je een mooie toolbox waaruit je kunt putten op momenten dat jij het nodig hebt!

 1. Elke week een mail in je mailbox
 2. een inspirerende opdracht, iets om over na te denken, een doe-oefening 
 3. Persoonlijke groei op veel gebieden: inzicht in je talent, tips om in beeld te komen, wat werkt voor jou? Een boost voor je zelfvertrouwen!
introvert coaching marlie franssen profileren zelfvertrouwen horst coach zichtbaar

Wat anderen zeggen over het programma:

John Doe UI/UX Designer

“Enorm verrast door stukje over feedback geven”

“De tip over hoe ik goede feedback kan geven ga ik deze week direct toepassen. Het stuk over mezelf zelfvertrouwen geven breng ik deze week ook in praktijk!"

“Praktische tips die ik snel kan toepassen”

“Ik herken veel van de dingen waar introverten tegen aan lopen. Fijn dat het elke week een kleine tip is, dit maakt het voor mij overzichtelijk en gemakkelijker toe te passen.”

John Doe UI/UX Designer
John Doe UI/UX Designer

“Ik ben me bewust van de mogelijkheden die ik zelf heb om me meer zichtbaar het maken”

“Ik heb toch meer zelf in de hand dan ik dacht. Ik kan mezelf profileren op een manier die goed voelt voor mij zonder schreeuwerig te zijn. Fijn vind ik ook de tools om meer zelfvertrouwen uit te stralen. Ik sta echt steviger in mijn schoenen!"

Sanne

We starten op 1 juli 2017! 

Je kunt je nu inschrijven voor dit eenmalige GRATIS programma. In de toekomst zal dit een betaalde variant worden. Wil je je voordeel doen en werken aan je persoonlijke groei, schrijf je dan nu in! We starten per 1 juli.

Via onderstaande button kun je inschrijven. Je ontvangt dan alle informatie zodat je vanaf 1 juli aan de slag kunt!

introvert coaching marlie franssen profileren zelfvertrouwen horst coach zichtbaar

introvert coaching marlie franssen profileren zelfvertrouwen horst coach zichtbaar

Marlie Franssen
Coach voor de introvert

Over Marlie

Jarenlang heb ik me minder gevoeld dan de mensen met een vlotte babbel. Wat ik ook probeerde, ik vond al dat 'geprofileer' (lees: geschreeuw) niet bij mij passen. Waarom dan niet? Omdat ik introvert ben en bescheiden. Tegelijkertijd kwamen hiermee mijn talenten niet voldoende tot hun recht.

Het is mijn missie om elke introvert te laten ontdekken wat bij hem of haar past, zodat je vooral jezelf kunt blijven. Ik geloof in het benutten van je talenten, in plaats van trekken aan ontwikkelpunten. Juist door jezelf daarmee te onderscheiden, word je bijzonder! 

Waarom is dit helemaal gratis

De afgelopen tijd heb ik veel kennis vergaard over introvert zijn en de dingen waar je tegen aan kunt lopen. Ik heb hier veel over geblogd en gedeeld. Nu wil ik deze kennis en tips graag aan jou beschikbaar stellen, op een gemakkelijke manier: in je mailbox. Zodat jij zelf niet op zoek hoeft te gaan. Scheelt je tijd en moeite! 

Waarom een half jaar?

Ik geloof in kleine stappen zetten. Elke week een opdracht die je goed in kunt passen in je dagelijks werk brengt je meer dan drastisch iets willen aanpakken. De kans dat dit mislukt is groot, zodat je snel af kunt haken! Op deze manier houd je het overzicht, en kun je veilig de stappen zetten die nodig zijn.

Wat als ik het toch niets vind?

Je kunt je elk moment uitschrijven, dan ontvang je geen mails meer van mij. Geen enkele verplichting! 

Wat als ik meer wil? 

Heb je behoefte aan intensieve en persoonlijke begeleiding, neem dan contact op. Ik vertel je graag meer over wat er mogelijk is. 

introvert coaching marlie franssen profileren zelfvertrouwen horst coach zichtbaar

Dit is wat je krijgt als je meedoet aan
"Moeiteloos jezelf profileren" 

 • Een half jaar lang elke week een mail in je mailbox
 • Oefeningen om mee aan de slag te gaan
 • Op je eigen manier, in je eigen tempo
 • Meer zelfvertrouwen
 • Meer zichtbaarheid
 • Persoonlijke groei
Wat fijn dat je er bent!
De eerste stap naar meer jezelf zijn en zelfvertrouwen is het omarmen van je talent. Ontdek het nu wel héél eenvoudig!
Uiteraard zijn je gegevens veilig bij mij