HOE LOOPT JOUW PAD?

 

Met aandacht stilstaan bij je loopbaan. Hoe vaak doe jij dit? Toch is het goed om regelmatig te onderzoeken of het werk dat je nu hebt, de koers die je volgt, nog steeds de juiste is. Heb jij deze vragen of gedachten:

– ik wil meer werkgeluk
– zit er meer potentie in mij dan ik nu inzet?
– ik wil graag meer waardering
– hoe breng ik meer focus aan in wat ik doe?

 

En lukt het je nog niet omdat:

– je niet zo goed weet wat je kunt
– hoe je hier inzicht in krijgt
– wat je dan anders zou kunnen doen
– hoe je het gesprek aangaat omdat je niet weet hoe dit te verwoorden
– je niet weet op welke functies je kunt solliciteren?
– niet helder hebt waar je in de toekomst naar toe wilt werken?

 

Wat als ik je help om:

– te ontdekken waar jij nu echt werkplezier uit haalt binnen je huidige functie of een andere?
– om focus aan te brengen in wat je wilt, zodat je je doel nu echt gaat bereiken in plaats van te blijven dromen?
– om je eigen regie te pakken, en je leer hoe je je wensen bespreekbaar maakt (intern of extern)?

 

Ik help je graag bij het zetten van de juiste stappen die ik graag met jou onderzoek. Want je hebt zoveel meer in je dan je nu waarschijnlijk denkt! Het resultaat is dat je een duidelijk plan hebt, je wensen kenbaar maakt en de stappen zet om ze werkelijkheid te laten worden.

Ik help je duidelijk maken wat er voor JOU toe doet. Je hebt altijd unieke talenten en kwaliteiten, die nu misschien wel onderbelicht blijven. Daar gaan we meer mee doen Met het unieke 9 stappenplan naar werk dat bij jou past, maak jij je eigen plan om met vertrouwen de toekomst in te gaan. 

Bewandel JOUW pad

WAT LEVERT HET VOLGEN VAN DEZE STAPPEN OP?

  • je gaat zien dat je eigen talenten zo duidelijk worden, dat je nooit meer hoeft te twijfelen aan waar je goed in bent
  • je leert jouw mogelijkheden op de interne of externe arbeidsmarkt te zien
  • je werkt een concreet idee uit van jouw volgende loopbaanstap, binnen of buiten je organisatie
  • je kunt helder maken wat je te bieden hebt op de arbeidsmarkt, zodat je nooit meer met knikkende knieën op een netwerkborrel of in een sollicitatiegesprek zit
  • je werkt een strategie uit om jouw gewenste werk te vinden of creëren
  • je kunt jezelf met zelfvertrouwen en overtuiging presenteren, ook naar je huidige werkgever
  • je gaat ervaren dat je niets meer of minder hoeft te zijn dan jezelf en dat dat écht voldoende is
  • je kunt er voor zorgen dat je leuk werk doet waarin je tot je recht komt, nu en in de toekomst

Heb jij al helemaal duidelijk wat je volgende stap is en geen begeleiding nodig? Maar ben jij er wel klaar voor om aangenomen te worden? Maak dan indruk met een CV waarin je niet laat zien wat je kunt, maar wat je waarde is. DAT is het geheim om op gesprek te komen!
Voor maken van alleen een goed CV is het mogelijk een CV sessie te boeken.

Wil jij een TOP (Treffend Overtuigend Persoonlijk) CV? Neem dan contact met me op voor meer informatie.

LOOPBAANCOACHING

Voor loopbaantrajecten werk ik met de methode van ‘The Happy At Work Agency’. Als Certified Happy At Work Coach geloof ik dat je met jouw talenten het werk kunt vinden wat bij jou past. Dat vergt wel onderzoek en daar help ik je bij. Ik vind het belangrijk dat je stap voor stap ontdekt hoe jouw pad loopt en daar je plan bij maakt. Dat je ook daadwerkelijk zelf gelooft dat je jouw unieke kwaliteiten bezit. Het is vaak verrassend hoe iemand er achter komt ‘o ja, dit doe ik altijd!’, maar dit nooit zo bijzonder aan zichzelf vond. Ik weet zeker dat dit jou ook zo is. Zo zitten wij nu eenmaal in elkaar. Pas als je dit gaat inzien, kun jij voor je talenten gaan staan en dit uitdragen. En werk vinden.

Ik vind het ontzettend leuk om deze ontdekkingstocht met je aan te gaan!

Ik was op voorhand wel sceptisch over een loopbaantraject. Ik verwacht dat ik er na alle waarschijnlijkheid zelf niet uit was gekomen of op de zelfde weg was verder gegaan in een functie die me niet past. Ik ben daarom zeer blij dat ik uiteindelijk die stap wel heb genomen.

De vrijheid in het traject vond ik fijn. Je kunt het naar eigen inzicht invullen (langer stil staan bij zaken of juist dingen overslaan).

De rust en manier waarop je de juiste vragen weet te stellen of juist “niets” zegt/stil bent, vond ik prettig.
Die stiltes waren in het begin vaak ongemakkelijk (tenminste voor mij), maar naar loop van tijd realiseer je je dat juist die stiltes ook onderdeel van het proces zijn.

De kandidaat zelf het antwoord laten formuleren en daar ook de ruimte voor geven. Niks moet alles mag.
Lekker ongedwongen. Je hebt me goede handvaten gegeven voor het aanpakken van gesprekken, sollicitaties etc.
Ik ben mezelf en mijn manier van handelen nog beter gaan begrijpen (introvert de gekste). 

Concreet heeft het me een langere termijn plan gebracht waar ik volledig achter sta (stip op de horizon). Ik ben nu aan de slag in een nieuwe baan. Verder heeft het me een goed inzicht gegeven wat ik wel en (nog belangrijker misschien) niet wil.

Ik zou een traject zeker aanraden. Het is iedereen gegund om een meer “werkgeluk” te vinden.
Het heeft me zoveel meer duidelijkheid verschaft en ook juist bevestigd (wat ik al langer dacht) dat het werk waar ik afgelopen jaren in zat, eigenlijk deels niet goed bij me paste. Je komt er gewoon achter of een ommezwaai nodig is of dat je op de goede weg zit.’

Frank Jenneskens

 Ik heb een coaching traject gedaan bij Marlie omdat ik mijzelf steeds de vraag stelde wat ik wil ik nou op het gebied van werken. Wat vind ik leuk om te gaan doen. Ik merkte dat ik die vraag voor mezelf niet beantwoord kreeg en heb daarom de hulp van Marlie ingeschakeld. Door de gesprekken die we samen hadden is mij duidelijk geworden wat mijn blokkades en overtuigingen zijn waardoor ik niet in actie kom. Marlie is een aardig en rustig persoon. Ik voelde me vertrouwd in de gesprekken die we hadden waardoor ik volledig mezelf kon zijn. Door een beter bewustzijn nu herken ik oude overtuigingen en blokkades en kan ik ze omdraaiten naar de gewenste richting. Ik zet nu ook daadwerkelijk de eerste stappen in die richting! 

Andrea

Ik heb met Marlie een loopbaantraject doorlopen. Ik heb dit als ontzettend leerzaam, nuttig en leuk ervaren.

Marlie is een professional die je de ruimte geeft om naar jezelf te kijken. Door middel van de juiste vragen, haar inlevingsvermogen en haar rust hebben we samen dit traject afgerond. Door haar heb ik inzicht gekregen in mijn kwaliteiten, waar ik energie uit haal en waar ik plezier van krijg.

Ze gaf me vertrouwen en ik voelde me op mijn gemak bij haar. Door deze persoonlijke aanpak kon ik me makkelijker bloot geven en zijn we ook tot de kern gekomen. Door haar ben ik er achter gekomen wat ik nodig had voor een mooie vervolgstap in mijn carrière: ik werk nu als assistent-makelaar, precies datgene wat ik zocht!

Marco Rutten

Assistent accountmanager Private Banking, Rabobank

Marco Rutten

Door je uitstraling en rustige manier van praten, voel ik me snel vertrouwd. Je stelt gerichte vragen die me aansporen om dieper over mezelf na te denken. De gesprekken met jou brengen overzicht in mijn hoofd en ik kan hierdoor voor mezelf doelen stellen. Samen kijkend wat ik nodig heb om mijn doelen te realiseren stap voor stap. Je toont veel respect en je laat me in mijn waarde.

Bij Marlie voel ik me kalm en rustig in haar aanwezigheid. Ik voel haar oprechte interesse in mijn en in wat ik zeg. Ik voel dat er naar me geluisterd wordt. En tegelijk voel ik dat ze scherp is en er niet omheen draait. Ze komt to the point en dat vind ik erg prettig. Ik wil namelijk het gevoel hebben dat ik aan de slag ga met waar ik mee zit. De gesprekken die ik heb gehad hebben me diverse inzichten gegeven. Ik ben anders tegen dingen aan gaan kijken. waar ik zelfs al vaker over na had gedacht. Marlie vult het niet voor mij in, en dat vind ik fijn want ik wil het zelf doen.

Wat fijn dat je er bent!
Krijg jij ook altijd te horen 'laat jezelf eens wat meer zien'? Vraag dan het E-book 'Help, ik ben onzichtbaar!' aan.
Door je aan te melden voor het E-book geef je toestemming om je gegevens te verwerken zoals vermeld in het privacystatement.