Zullen we kennismaken?

Ik begrijp je…

 

Je bent een harde werker, je voelt je verantwoordelijk voor alles, past je snel aan want je wilt graag aan verwachtingen voldoen. Een binnenvetter, een introvert.

Zien ze wel waar jij goed in bent? En zou je dat niet wat meer kunnen laten zien? Voor jezelf gaan staan, je podium pakken? Je past je liever aan, om de harmonie te bewaren.

In gesprekken heb je moeite om jezelf te uiten, je woorden te vinden en dat maakt je onzeker. Je bent niet altijd opgewassen tegen de wereld om je heen die over je heen walst en daar baal je toch wel van. Ergens in je zit een persoon die heel goed weet wat hij/zij te vertellen heeft, maar hoe doe je dat dan?

Je wilt gewoon jezelf kunnen zijn, maar je hebt geen idee hoe… En past je werk eigenlijk wel bij je? Of zou je veel meer JOUW talent kunnen inzetten? En hoe maak je die keuze dan?

Ik help je graag in een geheel vrijblijvend gesprek duidelijk te krijgen wat je nodig hebt en waar je belemmeringen zitten. Ik help je bij een eerste stap. Gewoon omdat ik het fijn vind als jij geniet van het leven. Net zoals ik dat doe.

Zodra ik het bericht van je heb ontvangen, neem ik contact met je op om te bespreken hoe we het gesprek aangaan.

 

Door je uitstraling en rustige manier van praten, voel ik me snel vertrouwd. Je stelt gerichte vragen die me aansporen om dieper over mezelf na te denken. De gesprekken met jou brengen overzicht in mijn hoofd en ik kan hierdoor voor mezelf doelen stellen. Samen kijkend wat ik nodig heb om mijn doelen te realiseren stap voor stap. Je toont veel respect en je laat me in mijn waarde.

 

Bij Marlie voel ik me kalm en rustig in haar aanwezigheid. Ik voel haar oprechte interesse in mijn en in wat ik zeg. Ik voel dat er naar me geluisterd wordt. En tegelijk voel ik dat ze scherp is en er niet omheen draait. Ze komt to the point en dat vind ik erg prettig. Ik wil namelijk het gevoel hebben dat ik aan de slag ga met waar ik mee zit. De gesprekken die ik heb gehad hebben me diverse inzichten gegeven. Ik ben anders tegen dingen aan gaan kijken. waar ik zelfs al vaker over na had gedacht. Marlie vult het niet voor mij in, en dat vind ik fijn want ik wil het zelf doen.

Wat fijn dat je er bent!
Welk talent kun jij nog veel meer benadrukken? Ontdek het nu wel héél eenvoudig!
Uiteraard zijn je gegevens veilig bij mij