Zullen we kennismaken?

Ik begrijp je…

Je hebt nu al een hele kleine stap gezet, en dat waardeer ik. Ik weet uit ervaring hoe moeilijk én spannend het soms is om die eerste stap te zetten. Zullen we eens kennismaken en het hebben over wat je bezighoudt? Ik spreek je graag in een geheel vrijblijvend gesprek. Ik kan dan voor je duidelijk maken wat je nodig hebt en waar je belemmeringen zitten. En uiteraard bepaal jij daarna zelf de vervolgstap. En dat hoeft niet meteen, je mag daar altijd over nadenken. Ik wil graag dat jij je er goed bij voelt. Zodra ik het bericht van je heb ontvangen, neem ik contact met je op om te bespreken hoe we het gesprek aangaan.  

Door je uitstraling en rustige manier van praten, voel ik me snel vertrouwd. Je stelt gerichte vragen die me aansporen om dieper over mezelf na te denken. De gesprekken met jou brengen overzicht in mijn hoofd en ik kan hierdoor voor mezelf doelen stellen. Samen kijkend wat ik nodig heb om mijn doelen te realiseren stap voor stap. Je toont veel respect en je laat me in mijn waarde.

 

Bij Marlie voel ik me kalm en rustig in haar aanwezigheid. Ik voel haar oprechte interesse in mijn en in wat ik zeg. Ik voel dat er naar me geluisterd wordt. En tegelijk voel ik dat ze scherp is en er niet omheen draait. Ze komt to the point en dat vind ik erg prettig. Ik wil namelijk het gevoel hebben dat ik aan de slag ga met waar ik mee zit. De gesprekken die ik heb gehad hebben me diverse inzichten gegeven. Ik ben anders tegen dingen aan gaan kijken. waar ik zelfs al vaker over na had gedacht. Marlie vult het niet voor mij in, en dat vind ik fijn want ik wil het zelf doen.

Wat fijn dat je er bent!
De eerste stap naar BLOEI! is weten welke stappen je zet. Download direct het stappenplan en ga aan de slag!
Uiteraard zijn je gegevens veilig bij mij