INTENSIEF MAANDPROGRAMMA

START 7 JANUARI 2018

van WENS naar WERKELIJKHEID! 

INTENSIEF maandprogramma

Start 7 januari 2018

Je hebt een wens. Misschien al wel heel lang. Stiekem weet je van binnen dat er iets is wat je graag wilt. Maar ‘iets’ houdt je ook tegen. Het houdt je op je plek met onzichtbare draden lijkt het wel. Het houdt je in je comfortzone, maar zelfs daar voelt het niet meer fijn. Je hebt te maken met onrust, ontevredenheid, stress, gepieker: je komt er zelf niet meer uit.
Wat als ik je help:  je wens wordt werkelijkheid?

Heb jij ambities voor 2018 die je eindelijk wilt waarmaken?

Ben je een kei in dingen uitstellen?

Ben je iemand die maar blijft twijfelen en daardoor focus verliest?

Krijg je geen inzicht en overzicht in je stappen?

Worden jouw doelen nooit écht werkelijkheid?

Blijf je maar steeds in je comfortzone zitten?

Zit je niet meer lekker in je vel?

Je houdt jezelf klein en gevangen… zonde toch?
Er zit veel meer in je!

 

Tijd voor actie dus.

Met dit intensieve maandprogramma kom je in actie om een doorbraak te realiseren. Je gaat je doel bereiken, en doet wat er voor nodig is. Je brengt focus aan en laat je niet meer afleiden. Je bent zo verbonden aan je doel dat je eindelijk doet wat nodig is om resultaat te halen. En dat in 1 maand tijd! Dat is alleen mogelijk als jij er écht klaar voor bent.

Word je eigen coach

HOE?

Een haarscherp doel stellen: je ontdekt het belang er van

 Verbinden aan je doel: waarom je daardoor focus houdt

Dé belemmering in beeld: dat wat je tegenhoudt

Dealen met je angst: waarom je deze angst juist nodig hebt

Focus op wat nodig is om je doel te bereiken

Duidelijkheid en inzicht

 De stappen zetten die nodig zijn

Je doel bereikt!

HET RESULTAAT

 ♥ Je zet zelfstandig de stappen die nodig zijn: je bent je eigen coach

♥ Je hebt het zelfvertrouwen ontwikkeld om je doel te bereiken

♥ Je angst is weg waardoor je geen belemmering meer ervaart

♥ Je zit in ACTIE, het gevoel van vast te zitten is weg

♥ Je ziet mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden

SORRY, GEEN EXCUSES

⊗ Ja maars…

⊗ Ik moet ook nog…

⊗ Ik kan het niet….

⊗ Ik ben bang dat….

⊗ Is het wel mogelijk dat…

Je pakt je verantwoordelijkheid en je eigen aandeel

DIT PROGRAMMA IS IETS VOOR JOU

Je weet al wat je wilt doen, maar soms heb je gewoon geen idee waar je moet beginnen. Wat is nu de juiste stap? Inmiddels is je huidige situatie misschien al wel problematisch aan het worden. Je hebt al veel dingen zelf gedaan, zonder écht resultaat. Daarnaast vind je het moeilijk om in actie te komen. Misschien heb je al vaker teleurstellende pogingen gedaan. Je échte probleem is misschien ook nog niet helder zodat je niet weet wat je KUNT doen. Of je probleem is wel helder, maar je hebt nog geen idee wat er nodig is om het op te lossen. Wat als ik je hier nu bij help?

 Ik heb een coaching traject gedaan bij Marlie omdat ik mijzelf steeds de vraag stelde wat ik wil ik nou op het gebied van werken. Wat vind ik leuk om te gaan doen. Ik merkte dat ik die vraag voor mezelf niet beantwoord kreeg en heb daarom de hulp van Marlie ingeschakeld. Door de gesprekken die we samen hadden is mij duidelijk geworden wat mijn blokkades en overtuigingen zijn waardoor ik niet in actie kom. Marlie is een aardig en rustig persoon. Ik voelde me vertrouwd in de gesprekken die we hadden waardoor ik volledig mezelf kon zijn. Door een beter bewustzijn nu herken ik oude overtuigingen en blokkades en kan ik ze omdraaiten naar de gewenste richting. Ik zet nu ook daadwerkelijk de eerste stappen in die richting! 

Andrea

Ik liep er tegen aan dat ik moeilijk dingen afmaak. Ik was een tijdje geleden vastgelopen( burn-out), vooral in mijn werk. Ik hoopte bij jou handvaten te krijgen om verder te gaan en mijn opleiding met een goed gevoel af te kunnen maken.

Tijdens de sessie maakte je aantekeningen. Dit geeft mij houvast! Je manier van coachen is: heel persoonlijk, ongedwongen, relaxed en je bent rustig. Jij hebt mij tastbare oplossingen gegeven waar ik echt iets mee kan.

Ik vond in jou een luisterend oor en erg begripvol. Inmiddels heb ik mijn diploma gehaald en ben ik trots op mezelf! 

Esther

WAT IK LEERDE OVER MEZELF…

 Ik lijk heel veel op jou, geloof mij. En stiekem weet je het ook wel: je bent geen ster in in actie komen. Liever kijk je het nog even aan, probeer je zelf nog wat of vermijd je liefst alles zodat je zeker weet dat je niet wordt gekwetst. Of je bent bang voor wat anderen van je vinden.

Keuzes maken en daarvoor gaan is dus niet je sterkste kant.  Geen tijd, geen zin of een ander smoesje?

GUESS WHAT…. Helaas bereik je dan ook niets. En misschien herken je dat wel. Je houdt jezelf klein, en zet maar minimale stapjes waar anderen veel succesvoller lijken.

HOE KAN DIT TOCH?

Je bent zelf je grootste belemmering. Helaas, maar wel waar. Door je eigen denkpatronen zet je niet de juiste stappen die je eigenlijk zou willen zetten. Of niet snel genoeg. Stel dat daar nu verandering in komt?

Ik help je bij het doorbreken van je belemmeringen en het versnellen van je groei. Ik houd je bij de les. Heb je soms nodig. Want jij wilt toch ook groeien? Meer van betekenis zijn voor anderen? Meer jezelf zijn en jouw leven leiden? Is het niet mooi om daarmee in 2018 vliegend van start te gaan?

Hak je de knoop door om er voor te gaan?

PRAKTISCHE DETAILS

 maximaal 6 personen per groep

start 7 januari 2018

4 wekelijkse individuele sessies

geheime Facebook Live groep om elkaar te steunen

Facebook Live momenten om vorderingen te delen

gezamenlijke afsluiting via internet om successen te vieren

MISSCHIEN HEB JE DEZE VRAGEN?

Wat is het verschil met een ander coachtraject?
Met dit intensieve programma houd je je focus, heb je een stok achter de deur. Hierdoor haal je snel je doel. Er geen tijd om je te laten leiden door de waan van de dag. Bovendien doe je dit traject samen met andere gemotiveerde mensen, die je ook bij de les houden.
Wat is mijn doel?
Je bepaalt zelf je doel. Wat wil jij bereiken of wat wil je veranderen? Veel gehoorde wensen zijn: meer je plek innemen, grenzen aangeven, van angsten afkomen, je beter uiten, je leiderschapsrol pakken, voor jezelf kiezen, durf hebben om een andere richting in te slaan. Maar misschien heb jij wel een hele andere wens. Het is jouw proces, en we bespreken vantevoren wat jij exact wilt bereiken.
Het kost veel geld...

Ik begrijp dat het een investering is, en ook nog eens in jezelf. Het is niet zomaar een bedrag waar je ‘ja’ tegen zegt.
Waarschijnlijk heb je al vaker geen actie ondernomen, maar leverde dat niets op. Je probleem blijft. Wat als je nu niets doet? Waar eindigt het dan? Misschien is het tijd nu af te rekenen met waar je mee loopt.
Nu los je je probleem voor altijd op en bereik je waar je naar verlangt. Dit programma maakt het mogelijk omdat je zelf inziet waar je missende schakel zit om je doel te bereiken én wat je nu nog tegenhoudt. Doordat je zo verbonden bent aan het doel, én het geld kost, is de kans dat je afhaakt klein.

Werkt het via skype?
Je bent van harte welkom in mijn praktijk, of ik coach je via Skype. Dit werkt goed omdat ik veel vragen stel en zo je belemmeringen en actiepunten duidelijk worden. Indien nodig ontvang je tussentijds informatie en/of oefeningen van mij via mail. Het programma is dus ideaal als je verder weg woont!
Wat doen we precies in een sessie?
We bespreken wat het probleem is en wat je wilt bereiken. Tussentijds houden we de voortgang in de gaten. Wat gebeurde er waardoor het wel of niet lukte? En wat is er nu nog nodig om de volgende stap te zetten? Successen vieren we en fouten mogen gemaakt worden. Elke sessie zal er een interventie zijn die je verder helpt in je proces. Een interventie is een stuk bewustwording in je mogelijkheden om je doel te bereiken. Je creëert je eigen oplossing om verder te kunnen.
Ik twijfel of dit bij mij past
Met NLP maak je je patronen en belemmeringen zichtbaar op een praktische manier. Je onderzoekt zelf welke oplossingen je hebt om je probleem op te lossen. Dat wat je nu nog mist om je doel te bereiken, ontwikkel je gedurende de sessies. NLP is een uitstekende manier om effectief te leren communiceren, dit zal dus met sprongen vooruit gaan. Ook is NLP een manier om met je gevoel in contact te komen. Tevens kunnen we op diep onbewust niveau werken om patronen te veranderen. We bespreken op welke manier jij je probleem wilt aanpakken. Ook geef ik je hier in advies.
Wat als het me niet lukt om te veranderen?
Het lukt je. Iedereen heeft altijd de mogelijkheid in zich om de juiste hulpbron in te zetten, dat wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Daarvoor is het nodig dat we je belemmeringen aanpakken. Als deze weg zijn, is het pad vrij voor je!
Ik probeer het nog wel even alleen, ik los het zelf wel op
Ik weet dat je als introvert graag je dingen alleen oplost. Dat kost je niet alleen gigantisch veel tijd, maar vaak doe je niet de juiste dingen. Ik weet welke stappen er nodig zijn om je doel te bereiken. Juist door hulp te vragen, ga je gigantisch groeien en haal je resultaten! En als je het zelf wel kon, dan had je het toch allang zelf opgelost?
Ik heb al zoveel gedaan, waarom zou dit wél werken?
Veel coachprogramma’s helpen je wel op weg, maar niet alle programma’s pakken problemen op het juiste niveau aan. Vaak zitten er diepe, ingesleten patronen in je die je belemmeren je doel te bereiken. Je kunt daarom heel veel hulp krijgen en plannen maken, maar als je niet de belemmering wegneemt, blijft je patroon in stand. Ik werk juist met jou aan je belemmeringen. Hierdoor merk je dat je nu wél in actie komt.
Moet ik dan heel erg uit mijn comfortzone komen?
Ik geloof er in dat buiten je comfortzone je mogelijkheden liggen. Ik geloof er alleen niet in om direct vol uit je comfortzone te stappen. Dit levert je zoveel angst op dat je verlamt. Ik geloof juist in kleine stappen zetten. We bespreken daarom altijd welke eerste kleine stap voor jou nu te realiseren is. En ik begrijp, dat is spannend, maar je zult nu eenmaal een keer een stap moeten zetten. Maar wel eentje die goed voelt voor jou. Je zult zien dat vele kleine stappen ook grote stappen worden! En dat doe je helemaal zelf!
Waarom doen we dit in een groep, ik werk graag alleen
Ik begrijp dat je graag alleen werkt, en dat doen we ook. Voor het bereiken van je doel is het echter enorm fijn en motiverend als je met andere mensen in eenzelfde proces zit. Tijdens de events die ik organiseer krijg ik vaak terug dat men het fijn vindt om herkenning bij elkaar te vinden. Je bent dus zeker niet alleen in je proces, maak er juist gebruik van om te delen wat je bezig houdt. Ook al doe je graag dingen alleen. Aan het einde vieren we samen dat we onze doelen hebben bereikt, hoe fijn is dat?
Ik deel niet graag dingen in een Facebookgroep
De Facebookgroep is er voornamelijk voor mij om verbinding met de groep te maken. Je hoeft niets te delen. Wil je alleen kijken? Helemaal prima. Ik zal er regelmatig aanwezig zijn om te supporten en een Facebook Live met tips bijvoorbeeld te geven. En dat kun je lekker vanuit je luie stoel bekijken!
Verbinden aan je doel, hoe doe je dat dan?
Als we plannen maken, maken we die vaak met ons hoofd. En dan blijft het ook in ons hoofd, of het is juist heel snel weg. In de live Kickoff ga ik op een bijzondere manier je doel in jezelf verstevigen. Zodanig dat je gemotiveerder bent om je doel na te streven. Ook omdat we dit samen in een groep doen, zul je merker dat je enorm gemotiveerd bent!

DIT IS JE INVESTERING

LET OP: TOT 15 DECEMBER GELDT EEN INSTAPPRIJS VAN € 595,-!

Door je uitstraling en rustige manier van praten, voel ik me snel vertrouwd. Je stelt gerichte vragen die me aansporen om dieper over mezelf na te denken. De gesprekken met jou brengen overzicht in mijn hoofd en ik kan hierdoor voor mezelf doelen stellen. Samen kijkend wat ik nodig heb om mijn doelen te realiseren stap voor stap. Je toont veel respect en je laat me in mijn waarde.

Bij Marlie voel ik me kalm en rustig in haar aanwezigheid. Ik voel haar oprechte interesse in mijn en in wat ik zeg. Ik voel dat er naar me geluisterd wordt. En tegelijk voel ik dat ze scherp is en er niet omheen draait. Ze komt to the point en dat vind ik erg prettig. Ik wil namelijk het gevoel hebben dat ik aan de slag ga met waar ik mee zit. De gesprekken die ik heb gehad hebben me diverse inzichten gegeven. Ik ben anders tegen dingen aan gaan kijken. waar ik zelfs al vaker over na had gedacht. Marlie vult het niet voor mij in, en dat vind ik fijn want ik wil het zelf doen.

WAT KRIJG JE VAN MIJ?

Ik leg snel patronen bloot, en daarmee inzicht in je mogelijkheden. Oorzaken, gevolg, alles wordt je duidelijk. Hierdoor kun je snel stappen zetten. Ik ondersteun je hierbij. Het is namelijk fijn als je niet meer bang hoeft te zijn, maar vertrouwen hebt in jezelf. Welke wens gaat er voor jou in vervulling? Wat wordt er mogelijk voor jou? JIJ gaat het doen, en ik loop met je mee. Ik geef je overzicht, inzicht en begrip zodat jij het aandurft. Heb je nog vragen of twijfels? Laat het me weten.

Wat fijn dat je er bent!
De eerste stap naar BLOEI! is weten welke stappen je zet. Download direct het stappenplan en ga aan de slag!
Uiteraard zijn je gegevens veilig bij mij