Wil jij ook zo graag:

 

Jezelf op de juiste waarde inschatten zodat je weet wat je te bieden hebt? En jij die leuke klus of baan krijgt?

Soepel verwoorden wat jij te vertellen hebt?

Je talenten gaan benutten? Eindelijk eens écht werk doen wat bij je past?

Je plek gewoon zonder moeite innemen? Je grenzen aangeven?

Die éérste plek gewoon eens pakken? In beweging komen?

Vol zelfvertrouwen je leven leiden?

Meer rust ervaren?

Ontdek jouw pad en plek

door dicht bij

jezelf te blijven….

Wat is jouw doel?

 

je wilt je beter leren uiten

 gemakkelijk gesprekken leren voeren

ontdekken wat jouw unieke talenten zijn

je  plek en richting ontdekken waar jij je prettig bij voelt

 jezelf duidelijk en onderscheidend profileren, ook op momenten dat het spannend is

 uitspreken wat je nodig hebt, grenzen aangeven

je zelfvertrouwen vergroten zodat je innerlijke criticus je minder raakt

….

In een vrijblijvend gesprek maken we samen een plan waar we aan gaan werken.
Uiteraard is er ruimte voor een andere invulling al gelang je behoefte.
Wil jij ergens de nadruk op leggen? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden.

Mijn methode is een combinatie van aanleren van vaardigheden, mindset trainen en je identiteit vinden. De methode is gebaseerd op een aantal NLP technieken, die je in staat stellen om een duurzaam resultaat te realiseren.
In een traject zit een duidelijke structuur en opbouw. Het aantal sessies is afgestemd op jouw behoefte.

Het resultaat

Je voert gemakkelijk gesprekken
Je neemt je plek in, je krijgt waardering
Je hebt zelfvertrouwen
Je profileert jezelf
Je spreekt je uit
Je bent assertief
Je doet werk wat bij jou past
Je bent jezelf en voelt je completer!

Wat krijg je van mij?

Ik ben iemand die je begrijpt. Ik heb aan één woord over je uitdaging genoeg, want ik ken ze allemaal. Gelukkig maar, want soms vind je het gewoon lastig, alles onder woorden brengen. Ik ben iemand die jou je eigen tempo laat lopen. Ik leg ook geen verwachtingen of druk op je. Ik weet dat jij de ruimte nodig hebt om zelf je antwoorden te vinden. Soms blijft het gewoon stil en dat is oké. Zolang je daarna maar wél je stap gaat zetten.

Ik laat je niet over grenzen heengaan, maar we onderzoeken ze wel. We maken de stappen zo klein dat ze voor jou te zetten zijn. Want jij hebt niets aan het advies ‘doe het maar gewoon’, dat weet ik zelf ook, hierdoor blokkeer je juist. Ik onderzoek samen met jou je patronen, je denkcirkels, je angsten, wat je maar wilt en wat nodig is. Je zult merken dat ik het altijd anders bekijk, ik ben nu eenmaal positief ingesteld. We gaan er voor dat jij jezelf mag zijn: iemand met mooie kwaliteiten en talenten. Samen met jou bekijk ik wat je precies nodig hebt om datgene te bereiken wat je wilt. Mijn deur staat voor je open!

Ik liep er tegen aan dat ik moeilijk dingen afmaak. Ik was een tijdje geleden vastgelopen( burn-out), vooral in mijn werk. Ik hoopte bij jou handvaten te krijgen om verder te gaan en mijn opleiding met een goed gevoel af te kunnen maken.

Tijdens de sessie maakte je aantekeningen. Deze mocht ik meenemen. Ik ben deze voor mezelf thuis uit gaan schrijven. Ik probeer hier elke dag even naar te kijken. Dit geeft mij houvast!

Je manier van coachen is: heel persoonlijk, ongedwongen, relaxed en je bent rustig. Ik zou een sessie bij jou zeker aan mensen aanbevelen. Ik heb er zelf een heel goed gevoel aan over gehouden. Ik wil nog kwijt dat ik het gesprek met jou veel fijner vond dan bij mijn psycholoog. Jij hebt mij tastbare oplossingen gegeven waar ik echt iets mee kan.

Ik vond in jou een luisterend oor en erg begripvol. Ik heb een erg fijn gesprek gehad en ging voldaan naar huis. Ik vind je een erg fijne persoonlijkheid.

(Esther won bij een Facebook actie één sessie ‘gegarandeerd in actie komen’)

Esther

Door je uitstraling en rustige manier van praten, voel ik me snel vertrouwd. Je stelt gerichte vragen die me aansporen om dieper over mezelf na te denken. De gesprekken met jou brengen overzicht in mijn hoofd en ik kan hierdoor voor mezelf doelen stellen. Samen kijkend wat ik nodig heb om mijn doelen te realiseren stap voor stap. Je toont veel respect en je laat me in mijn waarde.

Bij Marlie voel ik me kalm en rustig in haar aanwezigheid. Ik voel haar oprechte interesse in mijn en in wat ik zeg. Ik voel dat er naar me geluisterd wordt. En tegelijk voel ik dat ze scherp is en er niet omheen draait. Ze komt to the point en dat vind ik erg prettig. Ik wil namelijk het gevoel hebben dat ik aan de slag ga met waar ik mee zit. De gesprekken die ik heb gehad hebben me diverse inzichten gegeven. Ik ben anders tegen dingen aan gaan kijken. waar ik zelfs al vaker over na had gedacht. Marlie vult het niet voor mij in, en dat vind ik fijn want ik wil het zelf doen.

Stel je eens voor…..

Je staat elke dag op met het gevoel dat je er toe doet, de rust in jezelf voelt en de ruimte hebt die je nodig hebt. Je hebt de juiste keuzes gemaakt waar je iedere dag nog blij mee bent. Want deze keuzes maken dat je je vrij voelt, precies wat je wilde. Het ‘moeten’ is er van af…

Je hebt de stappen gezet die nodig waren om je doel te bereiken, en zonder hulp was je dat echt niet gelukt, besef je nu. Je kunt je niet meer voorstellen dat je nog in je oude situatie zou zitten, pfff, al dat denken wat je gevangen hield. Waar je twijfelde, wikte en woog, tot je helemaal vastliep. Je kwam gewoon niet meer vooruit…

Gelukkig ervaar je nu hoe het ook kan zijn, de vrijheid die je ervaart, vooral in jezelf. Je geniet weer van de zonnige kant, waar veel meer mogelijk is. Had je dit maar eerder gedaan!….

Wat fijn dat je er bent!
De eerste stap naar meer jezelf zijn en zelfvertrouwen is het omarmen van je talent. Ontdek het nu wel héél eenvoudig!
Uiteraard zijn je gegevens veilig bij mij